REFERENSER

"Jessica är en otroligt driven mentor/instruktör med ett stort hjärta. Både jag och min dotter tränas av Jessica och jag rekommenderar henne varmt, hon är både kunnig och pedagogisk. När hon undervisar gör hon det med ett stort intresse för dig som person och med en stor portion kunskap och tålmodighet. Jessica lägger utbildningen på den nivå du klarar av, men kryddar alltid med det lilla extra så att du utmanar sig själv, och framför allt inspirerar hon till att kämpa! Hon värnar om djuren precis lika mycket som människan, och är tydlig och konsekvent, samtidigt som hon lätt kan se nya lösningar på problem. Jessica är en "doer", en positiv drivkraft och en person jag är nyfiken att följa - allt är möjligt!"

Therese

"Min dotter 14 år, har i snart ett års tid haft Jessica Ahlgren som tränare i ridning regelbundet 1 gång per vecka. Jessica har haft en enorm inverkan på min dotters ridning men inte minst hennes självförtroende. Med Jessicas positiva tänkande har min dotter utvecklats fantastiskt. Jessica är alltid uppmuntrande och entusiastisk men också insiktsfull och empatisk. 

Vi vill starkt rekommendera Jessica för alla typer av uppdrag egentligen. Hennes värme, tillit och lugn skapar självkänsla och arbetslust.
För vilken situation det än gäller är min mycket starka övertygelse."

Malin

"Jessica har varit min dressyrtränare i snart ett år. Jag har även haft henne som ridlärare i ridskolan för ett par år sedan.

Jessica är den bästa tränaren jag haft. Hon är mycket pedagogisk och tydlig i sin undervisning. Jessica får alltid ut det bästa av både mig och min häst varje träning. Hon har roliga övningar och förklarar alltid väldigt tydligt om hur övningarna går till och syftet med dem. Träningarna är varierande och anpassade till både dagsformen och min nivå. Jessica är även väldigt bra på att peppa en när man har en dålig dag, och får alltid en att tänka på det positiva."

Julia

"Jessica Ahlgren har en förmåga att få sina elever att arbeta hårt och samtidigt tycka att det är kul! Med tydlig hand och mycket positiv förstärkning får hon var och en att göra framsteg. Jessica fokuserar helt på eleven under lektionen och har lätt att känna hur mycket hon kan kräva utan att eleven blir osäker eller tappar intresset. Jag skulle varmt rekommendera Jessica till ett arbete som pedagog!"

Karin


"Jessica är en fantastisk pedagog som kan anpassa sin undervisning till den det gäller om det så är en 8 åring eller en 53 åring. Min dotter har tränat för henne några år nu och förbättrat hennes ridning samtidigt som hon stärk hennes självförtroende . Även jag har tränat för henne och även om jag varit måttligt intresserad av ridning så efter en lektion för Jessica så är det plötsligt superkul. Jessica är även en sann djurvän och sätter hästarnas hälsa främst. "

Ann-Sofie